Predstavitev društva na Vodiški tržnici

V soboto 15. septembra 2018 je v okviru Vodiške tržnice ob občinskem prazniku potekala tudi promocija občinskih društev. Med redkimi udeleženci je nastopilo Kulturno Društvo Matije Koželja Utik. Na stojnici so bila razpostavljena slikarska in glasbena dela (DVD, CD, slike), zbornik, ki je izšel ob 10-letnici delovanja društva in posebna tabla, ki jo Matici tu in tam izpostavijo za svojo prepoznavnost. Obiskovalci so si z zanimanjem ogledali razstavljene eksponate (tudi razstavo o dr. Zarniku in 4. Ex-tempore Vodice v dvorani KD), se pomudili pri drugih stojnicah, kaj dobrega nakupili in si ogledali nastop malih Vodiških mažoretk.
Izstopale so še: občinska stojnica z vabilom očistimo Slovenijo zadnjič, Vodiška godba s spominskimi slikami in CD-ji in zeliščarska sekcija Društva upokojencev Vodice. Z bogato ponudbo so vabile še stojnice s sadjem, z medenimi in mlečnimi izdelki. Za vsakega obiskovalca nekaj.

tržnica 15 (6)tržnica 15 (4)tržnica 15 (2)tržnica 15 (5)tržnica 15 (1)