5. Ex-tempore Vodice

V soboto, 14. septembra 2019, je kulturno društvo organiziralo že 5. Ex-tempore Vodice, katerega se je udeležilo do sedaj največje število likovnikov. Ustvarjalo jih je kar 50. Svoj navdih so iskali pod tematiko naslova dogodka, Flora in favna.
Med ustvarjanjem jih je obiskal tudi župan Aco Franc Šuštar. Veliko likovnikov, predvsem otrok, je svoja dela dokončalo že istega dne do kosila, s katerim se je glavni del ex-tempora zaključil, nekaj zahtevnejših ustvarjalcev pa je svoje umetnine pripravljalo že dan ali teden poprej, zadnje popravke lin izboljšave pa so dodali čez kakšen dan ali dva. Vsa dela bodo predstavljena v sklopu spomladanskega koncerta ob materinskem dnevu v prihodnjem letu, kamor boste prav lepo in tudi pravočasno povabljeni.
Hvala gasilskemu društvu PGD Polje za nudenje prostora in praktično pomoč pri izvedbi dogodka. Dela osnovnošolskih otrok so razstavljena v prostorih osnovne šole Vodice, nekaj del odraslih slikarjev pa si lahko ogledate v paviljonu grajskega obzidja v Šinkovem Turnu.
IMG 20190914 095421
IMG 20190914 112405