Meni

Prav globoko v srce se mi je vtisnil letonji 12. september. V Zapogah je potekal 6. ex-tempore Vodice. ?eprav so vsi ustvarjali zunaj je bil strah pred covidom e kako prisoten. Tisto soboto je nastalo ve? kot 60 likovnih del pod naslovom Nai konji?ki. Ker obetov, da bi bila dela v Kulturnem domu na ogled e pred zimo ni bilo, so osnovnoolci svoje izdelke razstavili v oli, odrasli pa v nekdanji vrtni uti ali kot radi re?emo v paviljonu nekdanjega gradu pri cerkvi v inkovem Turnu.
Obiskovalec je ob opazovanju nastalih slik lahko le navduen koliko idej, ustvarjalnosti in domiselnosti se lahko porodi v glavah umetnikov in naj ne pozabim poudariti, tudi ob mentorstvu prekaljenih pedagogov in umetnikov kot so Darinka Klop?i?, Joi Nastran Brank, Klavdija penko, Roman Veras in e kdo.
Drutvo bo tudi v prihodnosti podpiralo tako ustvarjalce kot razstavljavce. Pa naj bodo iz vodike ali katere od sosednjih ob?in. naj bodo rosno mladi ali e v zrelih letih. Hvala vsem za izpoved v barvah, za sporo?ilo v sliki in za prijetno sodelovanje. Razstave bodo na navedenih krajih na ogled e vso jesen. Prijeten ogled elim, ?e pa se bo ponudila prilika, bomo pripravili pravo prireditev v ivo. Do takrat pa nasvidenje in ostanite zdravi!
Rado ?uk
IMG 20201016 180110